V1.2 Firmware - Lichteffectvergrendeling

Bètatesten voor lichtvergrendeling en schakelaar F1-F12 tussen multimedia en standaardwerking

 

WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR GEBRUIKERS VAN Keychron K1 VERSIE 1 

 

We hadden veel verzoeken van Keychron K1  V1-gebruikers krijgen een firmware voor het lichte toetsenslot. Daarom hebben wij het nu mogelijk gemaakt. We willen hiervoor een bètaversie uitproberen voordat we deze officieel voor het publiek lanceren. We willen een groep bètatesters voor hetzelfde.

 

Twee belangrijke veranderingen met deze firmware zijn:

 1. Gebruik FN+D+C: om te voorkomen dat de lichttoets automatisch van kleur verandert. Als u de kleur wilt wijzigen, moet u FN+ de lichttoets gebruiken.
 2. Gebruik FN+ X+ L als u wilt schakelen tussen multimedia en standaardgebruik van de F1-F12-toetsen zonder op de FN-toets te hoeven drukken.

 

Om er zeker van te zijn dat u GEEN problemen ondervindt, dient u de instructies correct te volgen.

 

 1. Download de firmware alleen als u een Windows OS-gebruiker bent of toegang hebt tot een Windows-pc/-apparaat.
 2. Download de juiste firmware voor uw lay-out anders kan uw toetsenbord hierdoor worden geblokkeerd.
 3. Zorg ervoor dat u de  schakelaar alleen in de Win/Android-modus  zet.
 4. Zorg ervoor dat mijn toetsenbord aangesloten op de pc is aangesloten via de kabel die alleen bij de doos wordt geleverd.
 5. Zorg ervoor dat u alleen het Keychron-toetsenbord gebruikt om verbinding te maken met de pc, anders kan de firmware van een ander toetsenbord worden geflasht.

   

  PS. We hebben alleen deze firmware voor Windows OS. Als u een Mac-gebruiker bent en toch deel wilt nemen aan de bètatest, kunt u proberen de firmware eerst met een Windows-besturingssysteem te installeren. Nadat deze is geïnstalleerd, kunt u deze vervolgens uitproberen met Mac OS.