Bluetooth-firmware voor K5 SE Windows-versie (JIS-indeling)

Let op: deze OTA Bluetooth Firmware Tool-tutorial is alleen bedoeld voor de JIS-indeling van het K5 SE-toetsenbord (alleen van toepassing op de Windows-optie Toetsenbord en de draadloze Bluetooth-modus van het toetsenbord).

De Bluetooth-firmware van het toetsenbord kan worden gebruikt in alle K5 SE JIS-toetsenbordversies (zoals Hot-swappable / Witte achtergrondverlichting / RGB-achtergrondverlichting / Mechanische schakelaar / Optische schakelaar)

Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de Bluetooth-firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

 

1. Download het bestand (zorg ervoor dat u ze op het bureaublad opslaat)

OTA-tool

K5 SE Wint versie toetsenbord Bluetooth-firmware (JIS).hex

2. Zet de schakelaar op de Bluetooth-modus en verbind de K5 SE met uw apparaat. (Zorg ervoor dat de K5 SE voldoende batterij heeft.)

3. Pak het OTA Tool-bestand uit en klik op het gedeelte 'Instellingen'.

4. Bewerk de PID-code: ProductID voor K5 SE JIS-indeling is 0252 (voor RGB-versie) / 0255 (voor versie met witte achtergrondverlichting). Sla het bestand vervolgens op nadat u de PID-code hebt bewerkt. 

5. Open het eerste bestand "Bluetooth HID Firmware Upgrade V2.0 Beta3" en start het draadloze programmeerproces. 

6. Klik op de optie "Bladeren" en kies het bestand "K5 SE Wins-versie toetsenbord Bluetooth-firmware (JIS).hex". (Zorg ervoor dat het bestand op het bureaublad is opgeslagen.)

7. Als het bestand "Geen verbinding!" dan betekent dit dat de PID-code niet overeenkomt met het programma. 

8.  Klik vervolgens op de optie 'Upgraden' en begin met het downloaden van de OTA-tool. Test vervolgens het toetsenbord.

9. Als uw K5 SE-toetsenbord niet werkt na het downloaden van de QTA-tool, probeer dan het bestand te sluiten en uw K5 SE-toetsenbord opnieuw aan te sluiten. 

10. Reset uw K5 SE-toetsenbord. (Druk 4 seconden op Fn+J+Z)

11. Verwijder het toetsenbord en koppel het los van uw computer.

12. Probeer het toetsenbord opnieuw op uw computer aan te sluiten en het zou goed moeten zijn. Als dit niet het geval is, herhaalt u stap 11.