Bluetooth-firmware voor K8 Windows-versie (JIS-indeling)

Let op: deze OTA Bluetooth Firmware Tool-tutorial is alleen bedoeld voor het K8 JIS Layout-toetsenbord (alleen van toepassing op de Windows-optie Toetsenbord en de draadloze Bluetooth-modus van het toetsenbord).

De Bluetooth-firmware van het toetsenbord kan worden gebruikt in alle K8-toetsenbordversies (zoals Hot-swappable / Witte achtergrondverlichting / RGB-achtergrondverlichting / Mechanische schakelaar / Optische schakelaar)

Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de Bluetooth-firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

 

1. Download het bestand (zorg ervoor dat u ze op het bureaublad opslaat)

OTA-tool

K8 Wint versie toetsenbord Bluetooth-firmware JIS.hex

2. Zet de schakelaar op de Bluetooth-modus en verbind de K8 met uw apparaat. (Zorg ervoor dat de K8 voldoende batterij heeft.)

3. Pak het OTA Tool-bestand uit en klik op het gedeelte 'Instellingen'.

4. Bewerk de PID-code: ProductID voor K8 Japan JIS-indeling is 0251. Sla het bestand vervolgens op nadat u de product-ID-code hebt gewijzigd in 0251. 

5. Open het eerste bestand "Bluetooth HID Firmware Upgrade V2.0 Beta3" en start het draadloze programmeerproces. 

6. Klik op de optie "Bladeren" en kies het bestand "K8 Wins versie toetsenbord bluetooth firmware JIS.hex". (Zorg ervoor dat het bestand "HEX"-indeling op het bureaublad is opgeslagen.)

7. Als het bestand "Geen verbinding!" dan betekent dit dat de PID-code niet overeenkomt met het programma. 

8.  Klik vervolgens op de optie 'Upgraden' en begin met het downloaden van de OTA-tool. Test vervolgens het toetsenbord.

9. Als uw K8-toetsenbord niet werkt na het downloaden van de QTA-tool, probeer dan het bestand te sluiten en uw K8-toetsenbord opnieuw aan te sluiten. 

10. Reset uw K8-toetsenbord. (Druk 4 seconden op Fn+J+Z)

11. Verwijder het toetsenbord en koppel het los van uw computer.

12. Probeer het toetsenbord opnieuw op uw computer aan te sluiten en het zou goed moeten zijn. Als dit niet het geval is, herhaalt u stap 11.