Alleen firmware voor K1 V2- en V3-toetsenborden

Hoe de firmware bijwerken?

  Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

   

  WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR GEBRUIKERS VAN Keychron K1 VERSIE 2/VERSIE 3 

  Volg alstublieft de instructies correct om de firmware te flashen.

  1. Download de juiste firmware voor uw lay-out (87 witte achtergrondverlichting/ 87 RGB achtergrondverlichting/ 104 RGB achtergrondverlichting), anders kan uw toetsenbord kapot gaan.

  2. Zorg ervoor dat uw toetsenbord in de kabelmodus staat. Als u het toetsenbord in de Bluetooth-modus flitst, zal uw toetsenbord kapot gaan.

  3. Controleer of uw toetsenbord is overgeschakeld naar het juiste besturingssysteem. Ex. Schakel het toetsenbord naar Windows als u een Windows-apparaat gebruikt.

  4. Zorg ervoor dat uw toetsenbord alleen op de pc is aangesloten met de kabel die bij de doos is geleverd. Als u een kabel van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat de kabel gegevens kan doorgeven, aangezien sommige kabels alleen kunnen worden gebruikt voor opladen.

  5. Zorg ervoor dat je gebruikt alleen Keychron-toetsenbord om verbinding te maken met de pc, anders kan de firmware van uw andere worden geflasht toetsenborden. Als u meerdere Keychron-toetsenborden heeft, flash dan de firmware één voor één. Sluit niet alle toetsenborden tegelijk op de computer aan.

  6. Begin nu met het uitvoeren van het exe-bestand voor Windows of het app-bestand voor de Mac. 

  7. Houd na het flashen van de nieuwe firmware Fn + Z + J gedurende 5 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen. Je bent nu klaar om te gaan.

  Firmware V3.7

  Wat is er nieuw in deze firmware? 

  1. Wanneer het updateproces is voltooid, verschijnt er een bericht met de tekst ‘update succesvol’. 

  2. Na het flashen van deze firmware zijn standaard de multimediatoetsen de eerste rij. Het indrukken van fn + f1-f12 is de standaardfunctietoets. Na het selecteren van ‘gebruik F1, F2. Etc-toetsen als standaardfunctietoetsen' bij de toetsenbordinstelling, wordt standaard de functietoets gebruikt. Druk op fn + f1-f12 als multimediatoets.

  3. fn + L + lichteffecttoets (de gloeilamptoets) -- Houd deze drie toetsen zes seconden ingedrukt om het lichteffect dat u momenteel gebruikt te vergrendelen. Om het lichteffect te ontgrendelen, houd je deze drie toetsen nogmaals 6 seconden ingedrukt. Houd eerst de fn- en L-toetsen ingedrukt en houd vervolgens de lichteffecttoets ingedrukt. (Zelfs nadat u het toetsenbord hebt uitgeschakeld en weer hebt ingeschakeld, is de functievergrendeling nog steeds beschikbaar) 

  Download de firmware via de volgende link:

   

  87 Witte Achtergrondverlichting V3.7

  ramen

  Mac

  87 RGB Achtergrondverlichting V3.7

  ramen

  Mac

  104 RGB Achtergrondverlichting V3.7

  ramen

  Mac

   

   

   

   

  Hieronder staan ​​de oude firmwares uit het verleden

  Firmware V3.6

  Wat is er nieuw in deze firmware?

  1. fn + Caps Lock + P -- Houd deze drie toetsen gedurende 6 seconden samen. De Caps Lock-toets volgt niet langer de achtergrondverlichtingsmodus, maar wordt gebruikt om de status van hoofdletters/kleine letters aan te geven. Deze functie was opgenomen in de laatste firmware, maar met bugs hebben we deze keer de bug voor deze functie opgelost. Opmerkingen: deze functie is alleen van toepassing op de versie met 87 toetsen, aangezien de versie met 104 toetsen een speciaal Caps Lock-lampje in de rechterbovenhoek van het toetsenbord heeft.

  2. fn + L + lichteffecttoets (de gloeilamptoets) -- HHoud deze drie toetsen 6 seconden samen en het lichteffect dat u nu gebruikt, wordt vergrendeld. Om het lichteffect te ontgrendelen, drukt u deze drie toetsen nogmaals 6 seconden samen in. Zorg ervoor dat u eerst de fn- en L-toets ingedrukt houdt en vervolgens de lichteffecttoets ingedrukt houdt.

  3. Als er geen achtergrondverlichting is, wordt de achtergrondverlichting ingeschakeld als u op de lichteffecttoets drukt. (We voegen dit toe omdat te veel gebruikers vragen naar ons sturen met de mededeling "mijn achtergrondverlichting werkt niet." "de achtergrondverlichting van mijn toetsenbord is dood", maar de reden hiervoor is dat ze per ongeluk de achtergrondverlichting hebben uitgeschakeld en zijn vergeten hoe ze deze weer kunnen inschakelen op.

   

  Download de firmware via de volgende link:

   

  87 Witte Achtergrondverlichting V3.6

  Mac

  ramen

  87 RGB Achtergrondverlichting V3.6

  Mac

  ramen

  104 RGB Achtergrondverlichting V3.6

  Mac

  ramen

   

  Als u het probleem ondervindt van 'App is beschadigd en kan niet worden geopend. Je moet het naar de prullenbak verplaatsen. Hier is de onderstaande instructie om het probleem te verhelpen.

  1. Download de GateKeeper_Helper. (U kunt dit raadplegen koppeling en download het.) Download voltooid en open het. Open vervolgens de “GateKeeper_Helper”.

  2. U ziet vijf opties en vraagt ​​u uw keuze in te voeren, nu typt u 3 en voer in, het zal je laten zien dat "Sleep en zet de app hier neer en druk vervolgens op Return:", zet de firmware neer in de GateKeeper en druk op Return en voer vervolgens je wachtwoord in en klik op enter, nu zie je de [Process completed], klaar!

  Probeer ten slotte onze firmware opnieuw te openen. U zou de firmware-update nu moeten kunnen verwerken, dank u.

   

  Firmware V2.72

  druk op Fn + caps lock +p, de caps lock-toets volgt niet langer de achtergrondverlichtingsmodus, deze wordt gebruikt om de status van hoofdletters/kleine letters aan te geven.

   

  Download de Firmware V2.72 via de volgende link:

  Firmware V2.7

  Welke wijzigingen hebben we aangebracht in vergelijking met firmware V2.6?

  1. ‘Fn+ achtergrondverlichtingstoets’ toegevoegd als sneltoets om de achtergrondverlichting aan/uit te regelen.
  2. Onder de ‘always-on’ modus toont hij standaard wit licht.
  3. 'Fn+ Pijl-links' en 'Fn + Pijl-rechts' toegevoegd om de RGB-achtergrondverlichting aan te passen, omdat de schema's voorheen niet circuleerden.

   

  Firmware V2.6

  Deze firmware is bedoeld om uw Keychron K1 versie 2/versie 3 terug te zetten naar het origineel. 

  Als u een toetsenbordgebruiker van versie 2/versie 3 bent, beschikt u al over firmware V2.0 voor uw toetsenbord. U kunt bij de volgende update beslissen of u firmware V2.6 naar uw toetsenbordbasis wilt flashen.
   
  Welke wijzigingen hebben we aangebracht in vergelijking met firmware V2.0?
  1. Los wat bugs op
  2. Toetsenbordsnelkoppelingen bijwerken. 
  Nieuwe fabrieksstandaardfunctie onder het Mac-systeem is dat de F1~F12-functies werken (behalve F5/F6) kan binnen het Mac-systeem worden aangepast. De F5/F6 is standaard ingesteld op de functie voor het aanpassen van de achtergrondverlichting. Druk 3 seconden lang op FN+K+C, het toetsenbord knippert 3 keer, waarna de functie van F5/F6 overschakelt naar de normale F5/F6-functie onder een Mac-systeem, en de toetsenbordverlichting wordt aangepast naar FN+F5/F6. En vice versa.
  *Let op: voor elke snelkoppeling drukt u eerst op Fn en vervolgens op andere toetsen.
   Verander Achtergrondverlichtingskleur

    

   Schakelen tussen functietoetsen en multimediatoetsen

   • Wat zijn multimediatoetsen en functietoetsen 
                                  
   • Hoe te schakelen?

                 

                   

    Na dit voor F5 en F6, je kunt schakelen tussen multimediatoetsen en functietoetsen voor Mac.

     

    Download de Firmware V2.6 via de volgende link:

      

     

     

     

    Keychron K1 VERSIE 2 Indeling

    Als u een K1 versie 1-gebruiker bent, kunt u deze versie 2/versie 3-firmware flashen, waarna uw lay-out de versie 2/versie 3-lay-out zal zijn.