Firmware voor Keychron C2

Hoe de firmware bijwerken?

Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

 

WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR GEBRUIKERS van Keychron C2 

Volg alstublieft de instructies correct om de firmware te flashen.

  1. Download de juiste firmware voor uw lay-out (C2 Gateron witte achtergrondverlichting / C2 Gateron RGB-achtergrondverlichting / C2 Hot-swappable witte achtergrondverlichting / C2 Hot-swappable RGB-achtergrondverlichting). Uw toetsenbord kan kapot gaan als u per ongeluk de Gateron-firmware installeert in de optische versie, de hot-swappable versie of omgekeerd. 
  2. Controleer of uw toetsenbord is overgeschakeld naar het juiste besturingssysteem. Ex. Schakel het toetsenbord naar Windows als u een Windows-apparaat gebruikt. 
  3. Zorg ervoor dat uw toetsenbord alleen op de pc is aangesloten met de kabel die bij de doos is geleverd. Als u een kabel van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat de kabel gegevens kan doorgeven, aangezien sommige kabels alleen kunnen worden gebruikt voor opladen.
  4. Zorg ervoor dat alleen het Keychron-toetsenbord op uw computer is aangesloten. Als er andere toetsenborden op uw computer zijn aangesloten, kan de firmware van deze toetsenborden ook worden geflasht. Als u meerdere Keychron-toetsenborden heeft, flash dan de firmware één voor één. Sluit niet alle toetsenborden tegelijkertijd op de computer aan. 
  5. Nu kunt u beginnen met het uitvoeren van het exe-bestand.
  6. Houd na het flashen van de nieuwe firmware Fn1+Z+J gedurende 5 seconden ingedrukt om de fabrieksreset uit te voeren. Je bent nu klaar om te gaan.


De onderstaande firmware is alleen de fabrieksstandaard voor Windows en Mac. En de firmware heeft de bug opgelost (wanneer de achtergrondverlichting is uitgeschakeld, wordt de Caps Lock-achtergrondverlichting ook uitgeschakeld.) 

Download de Firmware V1.0 via de volgende link:
Gateron-schakelaars C2 RGB-achtergrondverlichting versie V1.06
Mac
ramen
👆🏻👆🏻 
Gateron schakelt Hot-Swappable C2 RGB-achtergrondverlichting Versie V1.06
Mac
ramen
👆🏻👆🏻 
Gateron Switches C2 White Backlight Versie V1.05 (kan worden toegepast op hot-swappable en niet-hot-swappable versie)
Mac
ramen

 Gateron Switches C2 versie zonder achtergrondverlichting V1.04 (kan worden toegepast op hot-swappable en niet-hot-swappable versie)
Mac
ramen


Als u het probleem ondervindt van 'App is beschadigd en kan niet worden geopend. Je moet het naar de prullenbak verplaatsen. Hier is de onderstaande instructie om het probleem te verhelpen.

1.Download de GateKeeper_Helper (u kunt deze link raadplegen en downloaden.) .Voltooi de download en open deze. Open vervolgens de “GateKeeper_Helper”.

2. U ziet vijf opties en vraagt ​​u uw keuze in te voeren. Nu typt u 3 en voert u in. Het laat u zien dat "Sleep en zet de app hierheen en druk vervolgens op Return:", zet de firmware neer in de GateKeeper en druk op Return en voer vervolgens uw wachtwoord in en klik op enter, nu ziet u de [Process completed], klaar!

Probeer ten slotte onze firmware opnieuw te openen. U zou de firmware-update nu moeten kunnen verwerken, dank u.