Firmware voor Keychron K4 versie 2 toetsenbord

Hoe de firmware bijwerken?

Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

 

WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR Keychron K4 Versie 2 toetsenbord 

Volg alstublieft de instructies correct om de firmware te flashen.

 1.  Download de juiste firmware voor uw lay-out (K4 V2 Gateron White Backlight/ K4 V2 Gateron RGB Backlight). Anders kan uw toetsenbord kapot gaan.
 2. Controleer of uw toetsenbord is overgeschakeld naar het juiste besturingssysteem. Ex. Schakel het toetsenbord naar Windows als u een Windows-apparaat gebruikt.
 3. Zorg ervoor dat uw toetsenbord in de kabelmodus staat. Als u het toetsenbord in de Bluetooth-modus flitst, zal uw toetsenbord kapot gaan.
 4. Zorg ervoor dat uw toetsenbord alleen op de pc is aangesloten met de kabel die bij de doos is geleverd. Als u een kabel van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat de kabel gegevens kan doorgeven, aangezien sommige kabels alleen kunnen worden gebruikt voor opladen.
 5. Zorg ervoor dat alleen het Keychron-toetsenbord op uw computer is aangesloten. Als er andere toetsenborden op uw computer zijn aangesloten, kan de firmware van deze toetsenborden ook worden geflasht. Als u meerdere Keychron-toetsenborden heeft, flash dan de firmware één voor één. Sluit niet alle toetsenborden tegelijkertijd op de computer aan. 
 6. Begin nu met het uitvoeren van het exe-bestand voor Windows of het app-bestand voor Mac. Voor Macs: als u de volgende foutmelding tegenkomt: “App is beschadigd en kan niet worden geopend. Je moet het naar de prullenbak verplaatsen.'  Volg de onderstaande instructies om het probleem te verhelpen. 
 7. Houd na het flashen van de nieuwe firmware Fn + Z + J gedurende 5 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen. Je bent nu klaar om te gaan.
  Download de firmware via de volgende link:
  Gateron versie:
  K4 V2 Gateron witte achtergrondverlichting V1.06
   ramen  
  Mac
  K4 V2 Gateron RGB Achtergrondverlichting V1.07
  ramen
  Mac
   
  Als u het probleem ondervindt van 'App is beschadigd en kan niet worden geopend. Je moet het naar de prullenbak verplaatsen. Hier is de onderstaande instructie om het probleem te verhelpen.

  1.Download de GateKeeper_Helper (u kunt deze link raadplegen en downloaden.) .Voltooi de download en open deze. Open vervolgens de “GateKeeper_Helper”.

  2. U ziet vijf opties en vraagt ​​u uw keuze in te voeren. Nu typt u 3 en voert u in. Het laat u zien dat "Sleep en zet de app hierheen en druk vervolgens op Return:", zet de firmware neer in de GateKeeper en druk op Return en voer vervolgens uw wachtwoord in en klik op enter, nu ziet u de [Process completed], klaar!

  Probeer ten slotte onze firmware opnieuw te openen. U zou de firmware-update nu moeten kunnen verwerken, dank u.
  Releasedatum Windows Firmware: 21-07-2020
  Releasedatum Mac-firmware: 24-07-2020