Firmware voor Keychron K8 toetsenbord zonder achtergrondverlichting

Hoe de firmware bijwerken?

Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

 

WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR Keychron K8-GEBRUIKERS 

Volg alstublieft de instructies correct om de firmware te flashen.

  1. Download de juiste firmware voor uw lay-out (K8 Keychron mechanische schakelaar zonder achtergrondverlichting Mac/Windows). Uw toetsenbord kan kapot gaan als u per ongeluk de Gateron-firmware installeert in de optische versie, de hot-swappable versie of omgekeerd.

  2. Controleer of uw toetsenbord is overgeschakeld naar het juiste besturingssysteem. Ex. Schakel het toetsenbord naar Windows als u een Windows-apparaat gebruikt. 

  3. Zorg ervoor dat uw toetsenbord in de kabelmodus staat. Als u het toetsenbord in de Bluetooth-modus flitst, zal uw toetsenbord kapot gaan.

  4. Zorg ervoor dat uw toetsenbord alleen op de pc is aangesloten met de kabel die bij de doos is geleverd. Als u een kabel van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat de kabel gegevens kan doorgeven, aangezien sommige kabels alleen kunnen worden gebruikt voor opladen.

  5. Zorg ervoor dat alleen het Keychron-toetsenbord op uw computer is aangesloten. Als er andere toetsenborden op uw computer zijn aangesloten, kan de firmware van deze toetsenborden ook worden geflasht. Als u meerdere Keychron-toetsenborden heeft, flash dan de firmware één voor één. Sluit niet alle toetsenborden tegelijkertijd op de computer aan.

  6. Nu kunt u beginnen met het uitvoeren van het exe-bestand.

  7. Houd na het flashen van de nieuwe firmware Fn + Z + J gedurende 5 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen. Je bent nu klaar om te gaan.

 

Download de firmware via de volgende link:

Keychron Switches K8 versie zonder achtergrondverlichting (V1.00)ramenMac👆🏻👆🏻

Als u het probleem tegenkomt van 'App is beschadigd en kan niet worden geopend.
Je moet het naar de prullenbak verplaatsen. Hier is de onderstaande instructie om het probleem te verhelpen.

1. Download de GateKeeper_Helper (u kunt deze link raadplegen en downloaden).
Download voltooid en open het. Open vervolgens de “GateKeeper_Helper”.

2. Je ziet vijf opties en vraagt je om je keuze in te voeren, nu typ je er 3
en voer in, het zal je laten zien dat
"Sleep en zet de app hier neer en druk vervolgens op Return:", zet de firmware neer in de GateKeeper en druk op Return en voer vervolgens je wachtwoord in en klik op enter, nu zie je de [Process completed], klaar!

Probeer ten slotte onze firmware opnieuw te openen. Dat zou nu moeten kunnen
verwerk de firmware-update nu, bedankt.


Releasedatum voor Windows Firmware: 11/02/2021
Releasedatum Mac-firmware: 11/02/2021