Firmware V2.72 voor K1 V2-toetsenborden

Deze firmware is bedoeld om uw Keychron K1 versie 2 terug te zetten naar het origineel. 

Als u een toetsenbordgebruiker van versie 2 bent, beschikt u al over firmware V2.0 voor uw toetsenbord. U kunt bij de volgende update beslissen of u firmware V2.6 naar uw toetsenbordbasis wilt flashen.
 

Welke wijzigingen hebben we aangebracht in vergelijking met firmware V2.72?

87 Witte achtergrondverlichting en RGB-achtergrondverlichting

druk op Fn + caps lock +p, de caps lock-toets volgt niet langer de achtergrondverlichtingsmodus, het wordt gebruikt om de status van hoofdletters/kleine letters aan te geven.

      

  Hoe de firmware bijwerken?

  WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR GEBRUIKERS VAN Keychron K1 VERSIE 2 

  We hebben de firmware met succes getest met de hulp van onze klanten en geen van de testers heeft heeft het gemetseld. Maar er zijn nog steeds theoretische kansen dat, omdat de firmware halverwege stopt als gevolg van andere fouten, bijvoorbeeld als uw computer crasht, uw toetsenbord niet meer zal functioneren.  Om er zeker van te zijn dat u GEEN problemen ondervindt, volgt u de onderstaande instructies instructies correct. Wij zullen niet verantwoordelijk zijn als je de stappen niet volgt.

  1. Download de juiste firmware voor uw lay-out anders kan uw toetsenbord hierdoor worden geblokkeerd.
  2. Zorg ervoor dat u de  schakelaar alleen in de Win/Android-modus  zet.
  3. Zorg ervoor dat mijn toetsenbord aangesloten op de pc is aangesloten via de kabel die alleen bij de doos wordt geleverd.
  4. Zorg ervoor dat u alleen het Keychron-toetsenbord gebruikt om verbinding te maken met de pc, anders kan de firmware van een ander toetsenbord worden geflasht.
  5. Houd "Fn"+"Z"+"J" deze drie toetsen vier seconden samen ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen. Dan ben je klaar om te gaan.
   

  Keychron K1 VERSIE 2 Indeling

  Als u een K1 versie 1-gebruiker bent, kunt u deze versie 2-firmware flashen, waarna uw lay-out de versie 2-lay-out zal zijn.