Keychron-firmware voor K1 SE JIS-indeling

Hoe de firmware updaten?

Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.

 

WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR Keychron K1 SE JIS-indeling

Volg deze instructies zorgvuldig om de firmware te flashen:

  1. Download de juiste firmware voor uw lay-out, anders kan uw toetsenbord kapot gaan.
  2. Zorg ervoor dat uw toetsenbord in de kabelmodus staat. Als u het toetsenbord in de Bluetooth-modus flitst, zal uw toetsenbord kapot gaan.
  3. Controleer of uw toetsenbord is overgeschakeld naar het juiste besturingssysteem. Ex. Schakel het toetsenbord naar Windows als u een Windows-apparaat gebruikt. 
  4. Zorg ervoor dat uw toetsenbord alleen op de pc is aangesloten met de kabel die bij de doos is geleverd. Als u een kabel van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat de kabel gegevens kan doorgeven, aangezien sommige kabels alleen kunnen worden gebruikt voor opladen.
  5. Bevestig dat alleen het Keychron-toetsenbord is aangesloten op de pc. Als dit niet het geval is, kan de firmware van andere toetsenborden worden geflasht. Als u meerdere Keychron-toetsenborden heeft, zip dan de firmware één voor één en sluit niet alle toetsenborden tegelijkertijd op de computer aan.
  6. Nu kunt u beginnen met het uitvoeren van het exe-bestand.
  7. Houd na het flashen van de nieuwe firmware Fn + Z + J gedurende 5 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen. Je bent nu klaar om te gaan.

 

Download de firmware via de volgende link:

 

K1 SE JIS Gateron Mechanische RGB-achtergrondverlichting V1.00

(Kan worden gebruikt voor zowel hot-swappable als niet-hot-swappable versies)

ramen

 

K1 SE JIS Gateron Mechanische witte achtergrondverlichting V1.02

(Kan worden gebruikt voor zowel hot-swappable als niet-hot-swappable versies)

ramen

 

Als u het probleem ondervindt van 'App is beschadigd en kan niet worden geopend. Je moet het naar de prullenbak verplaatsen. ”  Hier zijn twee manieren om het probleem op te lossen.

Methode één 

1. Download de GateKeeper_Helper. (U kunt dit raadplegen koppeling en download het.) Download voltooid en open het. Open vervolgens de “GateKeeper_Helper”.

2.U ziet vijf opties en vraagt ​​u uw keuze in te voeren, nu typt u 3 en voer in, het zal je laten zien dat "Sleep en zet de app hier neer en druk vervolgens op Return:", zet de firmware neer in de GateKeeper en druk op Return en voer vervolgens je wachtwoord in en klik op enter, nu zie je de [Process completed], klaar!

Probeer ten slotte onze firmware opnieuw te openen. U zou de firmware-update nu moeten kunnen verwerken, dank u.

Methode twee

1. Pak de firmware uit en verplaats de uitgepakte firmware naar de map "Downloads".

2. Open "Terminal" en voer de onderstaande code in en voer vervolgens het wachtwoord in.

sudo xattr -dr com.apple.quarantine ~/Downloads/FIRMWARE VOLLEDIGE NAAM.app

bijv: voor de firmware die ik heb gedownload met de naam "K2-V2-84K-White-US-V1.04", moet ik "sudo xattr -dr com.apple.quarantine ~/downloads/k2-v2-84k-witte- US-V1.04.App "

3. Probeer de firmware opnieuw te openen en u zou de firmware-update nu moeten kunnen verwerken, bedankt.