Keychron Firmware Voor K1 Versie 4

Firmware alleen voor K1 V4
Hoe de firmware bijwerken?
Opmerking: als alles goed werkt met uw toetsenbord. Update de firmware niet. Er bestaat een kans dat uw toetsenbord hierdoor beschadigd raakt.
 
WAARSCHUWING: ALLEEN VOOR Keychron K1 VERSIE 4  
Volg deze instructies zorgvuldig om de firmware te flashen:
1. Download de juiste firmware voor uw lay-out, anders kan uw toetsenbord kapot gaan.
2. Zorg ervoor dat uw toetsenbord in de kabelmodus staat. Als u het toetsenbord in de Bluetooth-modus flitst, zal uw toetsenbord kapot gaan.
3.Controleer of uw toetsenbord is overgeschakeld naar het juiste besturingssysteem. Ex. Schakel het toetsenbord naar Windows als u een Windows-apparaat gebruikt.
4. Zorg ervoor dat uw toetsenbord alleen op de pc is aangesloten met de kabel die bij de doos is geleverd. Als u een kabel van een derde partij gebruikt, zorg er dan voor dat de kabel gegevens kan doorgeven, aangezien sommige kabels alleen kunnen worden gebruikt voor opladen.
5. Bevestig dat alleen het Keychron-toetsenbord is aangesloten op de pc. Als dit niet het geval is, kan de firmware van andere toetsenborden worden geflasht. Als u meerdere Keychron-toetsenborden heeft, flash dan de firmware één voor één en sluit niet alle toetsenborden tegelijkertijd op de computer aan.
Nu kunt u beginnen met het uitvoeren van het exe-bestand.
Houd na het flashen van de nieuwe firmware Fn + Z + J gedurende 5 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen. Je bent nu klaar om te gaan.
 

Wat is er nieuw in deze firmware? 

We hebben de bug opgelost waardoor het licht van de spatiebalk niet werkte in bepaalde lichteffectmodi.
Download de firmware via de volgende link:
 
87 RGB Achtergrondverlichting V1.05
ramen
Mac
87 Witte Achtergrondverlichting V1.04
ramen
Mac
104 RGB Achtergrondverlichting V1.04
ramen
Mac
104 Witte Achtergrondverlichting V1.02
ramen
Mac
 
Als u het probleem ondervindt van 'App is beschadigd en kan niet worden geopend. Je moet het naar de prullenbak verplaatsen. ” Hier is de onderstaande instructie om het probleem te verhelpen. 
1.Download de GateKeeper_Helper (u kunt dit raadplegen koppeling en download het.) .Voltooi het downloaden en open het. Open vervolgens de “GateKeeper_Helper”.
2.U ziet vijf opties en vraagt ​​u uw keuze in te voeren, nu typt u 3 en voer in, het zal je laten zien dat "Sleep en zet de app hier neer en druk vervolgens op Return:", zet de firmware neer in de GateKeeper en druk op Return en voer vervolgens je wachtwoord in en klik op enter, nu zie je de [Process completed], klaar!
Probeer ten slotte onze firmware opnieuw te openen. U zou de firmware-update nu moeten kunnen verwerken, dank u.
 
K1 V4-firmware voor Mac, releasedatum: 24-07-2020